Welke sterrenbeelden zijn het beste in een vaste relatie?

Welke sterrenbeelden zijn het beste in een vaste relatie?

Welke sterrenbeelden match jij het beste mee wanneer je op zoek bent naar echte liefde en een duurzame vaste relatie? Niet elk sterrenbeeld is daar namelijk even goed voor in de wieg gelegd. In dit artikel bespreken we de vijf sterrenbeelden die de meeste kans maken op een lange en succesvolle romantische relatie met een partner die bij ze past.

1. Waterman

Sterrenbeeld Waterman staat heel ontspannen in het leven en daardoor ook in de liefde. Het is daarom vaak heel relaxed om met een Waterman-man of Waterman-vrouw te daten.

Daarnaast zijn Watermannen heel vrijgevochten en blijven ze ook in een relatie graag zelfstandig. Volgens veel onderzoeken is dat een van de belangrijkste graadmeters voor een goede en gezonde vaste relatie. Geliefden die hun eigen dingen blijven doen zijn gelukkiger en meer ontspannen, waardoor hun relatie ook op zal bloeien.

Onthoud daarnaast dat een Waterman behoorlijk avontuurlijk is ingesteld. Dat betekent dat het ook in de slaapkamer soms lekker spicy mag worden. Nieuwe dingen horen erbij, ook buiten het bed. Ook dat houdt een relatie fris, nieuw, spannend en uitdagend.

2. Stier

Het sterrenbeeld Stier staat bekend om een grote eigengereidheid en behoorlijke weerzin tegen verandering. Dat dit soms door kan slaan in koppigheid is niet per definitie goed in een relatie.

Daar staat echter in ruime mate tegenover dat Stieren er alles aan zullen doen om hun relatie stabiel en solide te houden. Zelfs wanneer dat betekent dat ze toch af en toe uit hun comfort zone moeten stappen. Een kortstondig avontuur is voor een Stier mede daarom niet waarschijnlijk.

Daarnaast is een Stier gevoelig en meer dan een tikkeltje romantisch aangelegd. Er zit veel liefde onder de soms weerbarstige buitenkant verborgen. Wanneer je door de ruwe bolster heen weet te prikken mag je rekenen op een toegewijde partner die je verwent en gelukkig maakt.

3. Steenbok

Sterrenbeeld Steenbok is heel erg gefocust op menselijke interactie en sociale banden. Dat uit zich ook in de behoefte om een diepere connectie te krijgen met een partner. Daar gaat veel tijd en energie in zitten maar Steenbokken geven niet snel op om te vinden wat ze zoeken.

Wanneer een Steenbok de partner van zijn dromen heeft gevonden resulteert dat bovengemiddeld vaak in een relatie die wel een stootje kan hebben. Steenbokken richten zich op de langere termijn en zullen dus zelden ruzie maken over kleine ergernissen als het dopje van de tube tandpasta laten.

Wanneer je als geliefde je Steenbok partner beloond met de liefde, aandacht en trouw die hij of zij verdient dan zul je een geweldige relatie tegemoet kunnen zien.

4. Vissen

Het sterrenbeeld Vissen is heel verzorgend ingesteld en dat kan met de juiste persoon een geweldige match opleveren in een vaste relatie. Wanneer je zelf graag lekker vertroeteld wordt dan kun je namelijk je lol niet op bij Vissen.

Die verzorgende aard en overvloed aan liefde kunnen bij andere mensen ook beklemmend voelen. Heb jij het dus zo op al die aandacht van je partner en heb je liever wat meer rust dan is het sterrenbeeld Vissen juist niet zo’n goede match.

Daarnaast zijn Vissen heel slecht in liegen en bedriegen. Ze zullen daardoor ook zelden vreemdgaan maar praten een gemis in hun relatie liever open en eerlijk met hun partner uit.

5. Kreeft

Voor het sterrenbeeld Kreeft staat een groot deel van het leven in het teken van liefde geven en voelen. Familie, vrienden en ook de eigen partner zijn belangrijke pijlers in hun leven waar ze veel, zo niet alles, voor zullen doen.

Kreeften zijn doorgaans op zoek naar diepe connecties en daarom ook naar serieuze relaties. Een one night stand is voor een Kreeft dan ook een echte uitzondering, want vaker zoeken ze iets dat dieper, romantischer en (voor hen) waardevoller is.