Sterrenbeeld dating: online daten via je horoscoop

Sterrenbeeld dating: online daten via je horoscoop

Wanneer je toe bent aan een nieuwe relatie is online dating tegenwoordig een van de beste manieren om een nieuwe partner te vinden. Voor het succes van een serieuze relatie is het echter wel belangrijk dat je goed bij elkaar past. Wanneer je horoscopen matchen is de kans dat de relatie kansrijk is een stuk groter. Daarom kan sterrenbeeld dating altijd een interessante optie zijn.

De huidige vluchtige manier van daten op apps zoals Tinder bieden helaas weinig mogelijkheden om goed passende singles te leren kennen. Hoe kun je jouw horoscoop het beste bij het daten betrekken?

Wat is sterrenbeeld dating?

Bij sterrenbeeld dating hou je rekening met elkaars sterrenbeeld voor het vinden van een goede match. Wanneer je ervan uitgaat dat de persoonlijkheid van mensen deels afhankelijk is van hun sterrenbeeld betekent dit ook dat bepaalde mensen beter bij elkaar passen dan anderen. Wanneer je daar als single bij het zoeken van een nieuwe relatie rekening mee wilt houden kun je aan sterrenbeeld dating gaan doen.

Singles vinden die bij jouw horoscoop passen: opties

Er zijn verschillende manieren om andere singles te vinden die bij jouw horoscoop zullen passen. Hieronder bespreken we daar de beste opties van:

1. Bumble dating app

Bumble is een relatief populaire dating app waar het de vrouwen zijn die bepalen met welke mannen ze willen matchen en/of chatten. De app bevat veel opties en mogelijkheden en is in elk opzicht een volwaardige dating app. Sinds enige tijd is daar bovendien nog de extra optie bijgekomen om te daten op sterrenbeeld. Zo kun je altijd de juiste singles vinden wanneer je matchende horoscopen belangrijk vindt.

2. Boo dating app

Boo is een dating app voor iedereen die spiritueel is aangelegd en wil matchen op meer dan alleen een foto en wat korte kreten. Alhoewel deze mobiele app de focus niet uitsluitend op passende horoscopen legt kun je daar wel extra nadruk op laten leggen. Dat je daarnaast ook matcht op interesses, voorkeuren en karakter is erg mooi meegenomen. Dat maakt Boo – alhoewel nog niet zo populair in ons land – wel een prima optie om eens te proberen.

3. Struck dating app

Steeds meer reguliere dating apps laten iemands sterrenbeeld zien en dat is natuurlijk een stap in de goede richting. Toch zegt dat nog lang niet alles, want de kans is groot dat je veel meer de diepte in wilt. In dat geval kun je het beste kiezen voor de Struck dating app. Daar kun je namelijk ook direct iemands geboortekaart bekijken en vergelijken met de jouwe.

4. Starcrossed app

Ook met de Starcrossed dating app kun je heel eenvoudig je geboortekaart toevoegen en vergelijken met andere singles. Ook heel handig is dat de app zelf al een score toekent aan singles op basis van jullie geboortekaarten. Zo match je dus niet alleen op een foto, locatie of leeftijd, maar ook op de stand van de zon, planeten en sterren. Wanneer je hoopt dat je in de app jouw nieuwe liefde gevonden hebt kun je zelfs een live lezing aanvragen om dat te checken en bekrachtigen.

5. Zelf singles zoeken op populaire apps

Alhoewel bovenstaande apps heel handig zijn zitten de meeste singles nog altijd op datingplatforms zoals Tinder en Happn. Door goed te letten op iemands geboortedatum kun je daar dus ook prima zelf singles kiezen op basis van hun sterrenbeeld. Dan is het wel goed om te weten welke sterrenbeelden er bij jouw eigen zonneteken en horoscoop passen. Het is ook handig om rekening te houden met de sterrenbeelden die goed zijn in vaste relaties.

Welke horoscopen en singles passen bij elkaar?

Voor je begint met daten via bovenstaande apps is het natuurlijk goed om te weten welke singles goed bij elkaar passen. Vooral wanneer je handmatig mannen of vrouwen wilt selecteren is dat belangrijk informatie om tot je beschikking te hebben. Daarom hebben we alvast het onderstaande lijstje voor je samengesteld:

Conclusie

Daten kan echt als een sprong in het diepe voelen. De zee aan singles maakt het bovendien niet eenvoudiger om een keuze te maken. Je kunt je dan veilig vasthouden aan sterrenbeeld dating op basis van je horoscoop. Daarmee ligt de focus sneller op singles met sterrenbeelden die goed bij je zouden kunnen passen. Door gebruik te maken van een van de apps die we hier besproken hebben vergroot je de kans op een succesvolle match nog meer.