Dit zijn de 4 meest geliefde sterrenbeelden

Dit zijn de 4 meest geliefde sterrenbeelden

Niet elke man of vrouw is natuurlijk even geliefd. Je persoonlijkheid bepaalt voor een groot deel hoe graag andere mensen bij jou in de buurt zijn. Dat blijkt vaak beïnvloed te worden door het sterrenbeeld dat je bij jouw geboorte mee hebt gekregen. Keer op keer blijkt dat het ene sterrenbeeld veel geliefder is bij kennissen, familie, collega’s en vrienden dan anderen. Welke 4 geliefde sterrenbeelden zijn het populairst bij de mensen in hun omgeving? We bespreken ze uitgebreid in dit artikel!

1. Vissen

Mensen met het sterrenbeeld Vissen staan in hun naaste omgeving bekend om hun spontane karakter en luisterend oor. In het juiste gezelschap voelen ze zich letterlijk als een vis in het water en ze zijn daarom een graag gezien persoon op feestjes. Ze dragen daar altijd bij aan een gezellige sfeer en doen zo ook snel nieuwe vriendschappen op.

Dit alles maakt Vissen een van de meest geliefde sterrenbeelden. Ze hebben in de regel dan ook geen gebrek aan vrienden en vriendinnen. Ze zijn in een vriendengroep niet zelden het middelpunt waar alles om draait. Dat brengt echter ook wel wat verantwoordelijkheid met zich mee om de groep bij elkaar te houden.

Vissen hebben veel empathie en kunnen goed luisteren naar andere mensen. Je kunt bij ze terecht voor zowel een ontspannen gesprek over koetjes en kalfjes als voor een diepgaande beschouwing van alles wat belangrijk is in het leven. Wanneer je eenmaal vrienden bent met een Vissen-man of Vissen-vrouw heb je een vriend voor het leven.

2. Weegschaal

Sterrenbeeld Weegschaal is de bewaker van harmonie en een goede sfeer. Dit zonneteken zal vaak alles uit de kast halen om gasten een leuke tijd te geven. Daarbij worden tijdens een bezoek ook vakkundig alle hobbels glad gestreken. Ze zijn daarom ook altijd een graag geziene gastheer of gastvrouw, waar mensen heel graag bij op bezoek komen.

Wanneer het klikt met een Weegschaal merk je dat direct, want deze persoon zal dan snel dingen met je gaan delen. Niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk. Terwijl je proeft van hun drankje vertellen ze je ook waar ze allemaal aan denken en wat ze voelen. Geef dat in gelijke mate terug en je zult merken dat je de basis hebt gelegd voor een hechte vriendschap.

Zit je even in de put? Dan kun je altijd bij Weegschaal terecht voor een opbeurend woord of gewoon de afleiding waar je even behoefte aan hebt. Ook als het nodig is om zichzelf even weg te cijferen heeft dit sterrenbeeld daar geen moeite mee wanneer ze een ander daarmee kunnen helpen.

3. Stier

Iemand met sterrenbeeld Stier is een rots in de branding en daardoor een van de meest geliefde sterrenbeelden. Alhoewel deze mensen niet altijd even spontaan en extravert zijn is dat namelijk ook niet nodig om gewaardeerd en geliefd te zijn. Juist een baken van rust is soms zeer welkom. Dat geldt voor elke vriendengroep, waar ook een luisterend oor vaak van essentieel belang is om de stabiliteit in de groep te bewaken.

Daarnaast zijn Stieren ook gewoon heel aardig, zorgzaam en lief. Dat is wellicht niet altijd vanaf het eerste begin duidelijk, maar hoe beter je dit sterrenbeeld leert kennen hoe meer de persoon deze kanten zal tonen. Dat zorgt voor lange en stabiele vriendschappen.

Tot slot vinden Stieren het ook helemaal niet erg om iets met iemand anders te delen. Ze gunnen andere mensen hun tijd in het voetlicht en zullen niet snel kritiek geven. Dat maakt veel relaties een stuk soepeler en makkelijker.

4. Waterman

Waterman laat weliswaar niet standaard het achterste van haar (of zijn) tong zien, maar dat betekent niet dat Watermannen niet geliefd zijn in hun omgeving. Hun oneindige vriendelijkheid en hoffelijkheid straalt namelijk af op iedereen die met ze in aanraking komt.

Watermannen zijn liever niet gemeen zonder reden en je hoeft dus ook niet bang te zijn dat ze achter je rug om over je zullen roddelen. Als een Waterman een probleem met jou heeft zal deze man of vrouw sneller naar je toe komen om dit uit te praten. Je hoeft er dus niet voor te vrezen dat een contact snel zal verwateren.

Wanneer een Waterman een feestje of diner geeft mag je rekenen op een sociale happening waarbij alles uit de kast wordt gehaald. Iedereen zal bewonderend kijken naar de stralende gastvrouw/gastheer die geniet van het fêteren van elke aanwezige.