Mannen met dit sterrenbeeld plegen vaker overspel

Mannen met dit sterrenbeeld plegen vaker overspel

Ben je benieuwd welke mannen eerder geneigd zijn om vreemd te gaan? Uit meerdere steekproeven (onder meer bij datingsites) is gebleken dat bepaalde sterrenbeelden eerder overspel plegen dan anderen. In dit artikel bespreken we welke eigenschappen overspelige mannen vaker hebben en bij welke sterrenbeelden je die karaktertrekken eerder tegenkomt.

Welke eigenschappen hebben overspelige mannen?

Wanneer je weet welke karaktertrekken en andere eigenschappen mannen hebben die sneller overspel plegen, kun je daarna de sterrenbeelden aanwijzen die deze eigenschappen ook hebben. Daarom bespreken we hieronder de factoren die bepalen welke mannen eerder vreemdgaan.

1. Ze vinden seks heel belangrijk

Mannen die eerder geneigd zijn tot overspel hechten heel veel belang bij seks in de relatie, of daarbuiten. Ze kunnen eigenlijk niet zonder en vinden een afname in frequentie – niet ongebruikelijk in een vaste relatie – een indicatie dat het slecht gaat met hun seksleven.

2. Ze vermijden conflicten

Wanneer de seks in de eigen relatie minder vaak of minder goed is geworden kun je dat natuurlijk het beste gewoon met elkaar bespreken. Mannen die sneller vreemdgaan vinden dat echter moeilijk of zien het niet eens als optie. Ze vrezen dat dit voor conflicten zal zorgen en die vermijden ze liever. Ze zoeken de oplossing liever ergens anders.

3. Ze kunnen overspel voor zichzelf goedpraten

Daarnaast is er ook nog zoiets als het eigen geweten. En ook al weten en voelen veel mannen die vreemdgaan dat dit eigenlijk heel fout is, ze weten het toch op een bepaalde manier voor zichzelf te verantwoorden. Ze houden zichzelf bijvoorbeeld voor dat ze er hun relatie in feite mee redden, omdat ze de seks die ze nodig hebben om gelukkig te zijn buiten de deur vinden.

4. Ze houden van spanning

Tot slot zijn er ook gewoon veel vreemdgaande mannen die kicken op de spanning. Ze vinden het juist extra interessant en opwindend dat ze hun gerief vinden zonder dat hun vaste partner ervan weet. Voor deze mannen hoeft er gevoelsmatig niet eens iets te ontbreken in de eigen relatie om na verloop van tijd toch vreemd te gaan.

Sterrenbeelden met grotere neiging tot overspel

Nu we weten welke eigenschappen veel mannen die neigen naar overspel hebben kunnen we hier ook sterrenbeelden bij zoeken. Hieronder bespreken we de vier belangrijkste zonnetekens die aan deze omschrijvingen voldoen.

1. Boogschutter

De Boogschutter is een sterrenbeeld dat overstroomt van passie en liefde voor het leven. Dat kan echter ook omslaan zodra de spanning in een relatie begint af te nemen. Ze kunnen dan op zoek gaan naar vuurwerk buiten de eigen relatie. Daar komt ook bij dat de Boogschutter meestal een vrijgevochten persoon is die zich niet snel iets laat ontzeggen.

2. Ram

De Ram is koppig en kan lastig zijn om mee in een relatie te zitten. Communicatie is vaak vurig en dat kan leiden tot ruzies die nog een tijdje blijven na sudderen. Op die momenten is de Ram extra gevoelig voor een avontuurtje met iemand anders dan de eigen partner. Daarnaast voelt Ram zich al snel gezapig en burgerlijk. Huisje-boompje-beestje geeft hem niet altijd het gelukzalige gevoel dat je zou verwachten. Vreemdgaan om de boel gevoelsmatig weer in balans te krijgen is voor Ram geen onverwachte uiting.

3. Waterman

Een Waterman is vrijwel doorlopend op zoek naar bevestiging van zijn partner. Wanneer hij zichzelf even niet zo gewaardeerd voelt is dat een risicomoment. Hij kan dan namelijk op zoek gaan naar diezelfde affectie bij een andere vrouw. Spijt is daardoor vaak in grote mate aanwezig wanneer een Waterman zichzelf toch weer gewoon geliefd en gezien voelt door zijn eigen vrouw of vriendin. Toch is het kwaad dan al geschied.

4. Tweelingen

Sterrenbeeld Tweelingen is altijd op zoek naar spanning en afwisseling. Dat kan ertoe leiden dat ze ook in een gelukkige relatie met veel geweldige seks toch vreemdgaan. Dat komt ook doordat veel Tweelingen moeite hebben met het beheersen van hun impulsen. Daardoor zouden ze eerder vallen voor de avances van iemand die ze probeert te verleiden.

In relatie met een van deze sterrenbeelden?

Zit jij als vrouw in een relatie met een van de hierboven genoemde sterrenbeelden? Dan is dat natuurlijk geen reden om meteen zijn zoekgeschiedenis en Whatsapp berichtjes uit te gaan pluizen. Het gaat hier slechts om verhoogde risico’s en elke man en relatie is uiteraard anders.