Jouw maandhoroscoop voor maart 2023

Jouw maandhoroscoop voor maart 2023

Wil je graag weten wat de maand maart 2023 voor jou in het verschiet heeft? Deze maand begint eindelijk de lente. De zon staat aan het begin van de maand in Vissen en verplaatst zich later in maart naar Ram. Je vindt hier alvast een korte maandhoroscoop voor jouw eigen sterrenbeeld.

Ram (21 maart tot en met 20 april)

Deze maand kun je vooruit kijken naar veel moois dat op je pad komt. Omdat je sterk in je schoenen staat deze maand kan het de moeite lonen om een kans te pakken die je anders misschien had laten liggen. Hou ook rekening met een verandering op het gebied van een bestaande relatie.

Stier (21 april tot en met 20 mei)

Wees bereid om je standpunten en eigenwaarde deze maand meerdere keren te verdedigen. Je zult uitgedaagd worden vanuit meerdere richtingen. Wanneer je deze obstakels weet te trotseren kom je op de lange termijn sterker uit de strijd naar voren.

Tweelingen (21 mei tot en met 20 juni)

Zorg ervoor dat je deze maand niet overmoedig wordt want de maand begint zo goed dat je soms zult denken dat er niets meer fout kan gaan. Hou je af en toe gedeisd wanneer je niet in je comfort zone zit, anders zou je weleens de deksel op je neus kunnen krijgen.

Kreeft (21 juni tot en met 22 juli)

Deze maand is voor jou als Kreeft typisch zo’n periode om wat minder hooi op je vork te nemen. Het is geen schande om wat gas terug te nemen wanneer je voelt dat je minder energie dan anders hebt. De zomer kan je aan het eind van deze maand niet snel genoeg komen.

Leeuw (23 juli tot en met 21 augustus)

Deze maand kunnen er situaties ontstaan waarbij iemand anders invloed probeert te krijgen op de invulling van jouw leven. Het is aan jou in hoeverre je dat wel of niet toe wilt staan. De verandering kan natuurlijk altijd positief uitpakken, dus neem een goed bedoelde raad altijd serieus in overweging.

Maagd (22 augustus tot en met 21 september)

Grijp kansen aan waarbij je in staat bent om collega’s, vrienden of studiegenoten vooruit te helpen. Kennis en ervaring met hen delen geeft je niet alleen een goed gevoel, maar kan later op een positieve manier bij je terugkomen. Besteed daarnaast voldoende aandacht aan jezelf door rust en regelmaat te betrachten.

Weegschaal (22 september tot en met 21 oktober)

Voor Weegschaal staat deze maand in het teken van liefde, vriendschap en relaties. Wanneer je een vonk voelt voor iemand doe je er goed aan elk moment samen aan te grijpen. Stel je hart open voor de ander en sta ervoor open om de liefde door je lijf te voelen stromen.

Schorpioen (22 oktober tot en met 20 november)

Helaas Schorpioen, dit word niet jouw beste maand want de energie die je normaal gesproken voelt is op dit moment ver te zoeken. Het beste ben je lief voor jezelf, neem je op tijd je rust en spaar je jouw energie voor de uitdagende periode die voor je ligt.

Boogschutter (21 november tot en met 21 december)

De mensen in je omgeving vreten de komende weken veel van jouw energie. Het leven is een kwestie van geven en nemen, dus deze periode moet je bereid zijn wat meer te geven dan te krijgen. Blijf positief tegenover de mensen die belangrijk voor je zijn, want de energie die ze nu vragen krijg je op een zeker moment heus weer terug.

Steenbok (22 december tot en met 20 januari)

Stort je deze maand gerust op je dagelijkse werkzaamheden want dat zal nog meer dan anders leiden tot goede resultaten. Mensen in je omgeving zullen je met bewondering aanschouwen. Wees om diezelfde reden ook niet terughoudend om klusjes in en rond het huis aan te pakken want ook dat resultaat mag er zijn!

Waterman (21 januari tot en met 18 februari)

Trek deze maand vooral je eigen plan want je ziet de dingen heus goed zoals ze zijn. Laat je niet van de wijs brengen door mensen die zonder goede reden kritiek uiten op je plannen. Focus je daarnaast wel op je partner of beste vriend(in) want die zal je inzet wel op waarde weten te schatten.

Vissen (19 februari tot en met 20 maart)

Je kunt je deze maand soms van de wijs laten brengen dus wees bereid om op te staan voor waar je in gelooft. Zelfs je eigen twijfels kunnen soms roet in het eten gooien. Blijf dicht bij jezelf en wat jij belangrijk vindt, dan komt het goed.